Oferte Cazare - Litoral Akti Elias (sithonia), Halkidiki, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Akti Elias (sithonia) 2024

     Akti Elias este una dintre cele mai pitorești locaţii din Peninsula Halkidiki. Stațiunea este situată între Nikiti și Neo Marmaras, pe Brațul Sithonia, la o oră de mers cu mașina de aeroportul din Salonic, iar împreună cu staţiunea Nikiti formează districtul Nikiti. În zona în care în prezent se întinde stațiunea Akti Elias în trecut s-au dezvoltau numeroase localități antice. În imediata apropiere, a existat orașul antic Galipsos, menționat în scrierile sale și de către marele istoric Herodot.


Citeste mai mult

Litoral Akti Elias (sithonia) 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

In Akti Elias (sithonia) sunt 5 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 3 hoteluri de 3 stele.

Filtre Litoral Akti Elias (sithonia) 2024

Filtreaza hotelurile din Akti Elias (sithonia) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Akti Elias (sithonia) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa incepand cu 944.00 €
Plecare 6 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Acrotel Athena Pallas Village incepand cu 848.00 €
Plecare 6 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Acrotel Elea Beach (Ex Elea Village) incepand cu 487.00 €
Plecare 7 Mai 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Agrili Resort Luxury Apartments incepand cu 548.00 €
Plecare 20 Mai 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Akti Elias (sithonia), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Descoperiți Akti Elias, o locație de vacanță cât se poate de pitorească


   Satul de vacanţă are numeroase golfuri stâncoase și plaje nisipoase. Elia este principala plajă a stațiunii Akti Elias și se întinde pe aproximativ 2 kilometri lungime. Plaja aproape că se contopește cu pădurea de pini din stațiune, care oferă întidenderii de nisip zone umbroase atât de apreciate în zilele toride de vară, dar și un parfum unic. Plaja este acoperită cu un amestec de nisip și pietricele, iar apa mării este clară. De asemenea, pentru cei care doresc să-și petreacă sejurul alături de copii, menționăm că apa nu este adâncă și nu prezintă valuri. Pe plajă este amplasat un beach bar, iar clienților acestuia  li se oferă gratuit șezlonguri și umbrele. Pe plaja Elia aveți și posibilitatea de campare. Datorită calității serviciilor oferite plaja a fost premiată cu Blue Flag. În Akti Elias veţi descoperi şi un centru de unde puteţi închiria echipament privind practicarea diverselor sporturi nautice. În apropiere puteți vizita Spathies și Lagomandra. Plaja Spathies este situată la circa 4 kilometri distanță de Akti Elias și este o plajă complet neamenajată. Datorită faptului că este înconjurată de stânci, apa mării este deosebit de calmă și excelentă pentru înot. Pentru a ajunge la plaja Lagomandra va trebui să parcurgeți o distanță de aproximativ 2 kilometri. 

   Oportunităţile de cazare sunt diverse, în staţiune existând şi câteva hoteluri de 5 stele. Printre hoteluri recomandate de către noi se numără: Anthemus Sea Beach Hotel & Spa, Acrotel Athena Pallas Village, Hotel Agrili Resort Luxury Apartments, Hotel Maria Elena Villas, Elea Village, Hotel Lilly Ann Beach.

poza Descoperiți Akti Elias, o locație de vacanță cât se poate de pitorească