Oferte Cazare - Litoral Elani (kassandra), Halkidiki, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Elani (kassandra) 2024

      Elani este o micuță localitate formată doar din case de vacanță, vile cu 2-3 nivele, dispuse sub forma unui amfiteatru la marginea pădurii. Turiştilor care vizitează Elani le recomandăm cazare în Hotel Elani Bay. Plaja Elani este situată pe coasta de vest a Kassandrei, la o distanță de 12 kilometri de Kalithea și la 3 kilometri de Siviri.

Citeste mai mult

Litoral Elani (kassandra) 2024 face parte din regiunea Halkidiki din Grecia.

Filtre Litoral Elani (kassandra) 2024

Filtreaza hotelurile din Elani (kassandra) pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Elani (kassandra) pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Elani Bay incepand cu 545.00 €
Plecare 16 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Elani (kassandra), sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alegeți să petreceți un sejur liniștit pe plaja Elani

      Pe această plajă este situat hotelul Elani Bay, acesta dispunând de o fâșie de plajă amenajată cu șezlonguri și umbrele, punți de lemn și măsuțe. Pentru restul turiștilor există suficient spațiu în zona în care intrarea pe plajă este liberă. Plaja este acoperită cu nisip, apa mării este caldă, iar adâncimea sa crește treptat. Cei care s-au ocupat de întreținerea plajei, s-au gândit și la persoanele defavorizate, accesul persoanelor cu handicap pe plajă fiind facil. De asemenea, plaja este dotată cu toalete și dușuri, iar în apropiere de plajă veți găsi un restaurant și o cafenea ce dispune de o vedere minunată.

Drumul către această plaja este extrem de plăcut, deoarece străbate o pădure bogată. Plaja este mărginită de stânci și este foarte pitorească, în fundal văzându-se zone de vegetație abundentă. Plaja Elani nu este aglomerată nici măcar în luna mai, astfel încât nu trebuie să vă faceți niciun fel de probleme. În apropiere de plajă este prevăzută o parcare, cu suficiente locuri pentru toți vizitatorii. În mijlocul plajei există un pin mare, care oferă plajei un farmec aparte. În partea dreaptă plaja se îngustează, iar aici puteți să vă bucurați de umbră. Din păcate în apă în mare există pietre plate, astfel încât vă sfătuim sa fiți cu băgare de seamă.

poza Alegeți să petreceți un sejur liniștit pe plaja Elani