Oferte Charter Avion - Litoral Insula Kos, Grecia ☀️ 2023

Charter Avion - Insula Kos 2023

Regiunea Insula Kos 2023 face parte din Grecia.

In regiunea Insula Kos sunt 240 hoteluri, din care 43 de hoteluri de 5 stele, 62 de hoteluri de 4 stele, 74 de hoteluri de 3 stele, 58 de hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.

Filtre Insula Kos 2023

Filtreaza hotelurile din Insula Kos pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Insula Kos pe baza tipului de masa:

In Kos Town sunt 58 hoteluri, din care 5 hoteluri de 5 stele, 14 hoteluri de 4 stele, 18 hoteluri de 3 stele, 21 de hoteluri de 2 stele.
In Kardamena sunt 44 hoteluri, din care 11 hoteluri de 5 stele, 12 hoteluri de 4 stele, 13 hoteluri de 3 stele, 7 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Kefalos sunt 30 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 4 hoteluri de 3 stele, 22 de hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Tigaki sunt 30 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 15 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de 2 stele.
In Lambi sunt 23 hoteluri, din care 7 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 5 hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Psalidi sunt 19 hoteluri, din care 6 hoteluri de 5 stele, 8 hoteluri de 4 stele, 4 hoteluri de 3 stele, un hotel de 2 stele.
In Marmari sunt 18 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 4 hoteluri de 4 stele, 13 hoteluri de 3 stele.
In Agios Fokas sunt 5 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 2 hoteluri de 4 stele, un hotel de 3 stele.
Preturi pentru 2 adulti la
Apollon Hotel Kos incepand cu 1,582.00 €
Plecare 15 Septembrie 2023, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Roselands Hotel incepand cu 1,022.00 €
Plecare 9 Iunie 2023, 7 nopti, Demipensiune

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Insula Kos, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sejur în Insula Kos - Alege să te relaxezi pe plaje fermecătoare

Coastele insulei Kos măsoară aproximativ 112 kilometri lungime. Relieful insulei este deosebit de fertil, datorită acestui aspect, Kos beneficiază de livezi roditoare, plantații de viță de vie și păduri de măslini. Insula are mai multe promotorii, unele dintre ele fiind cunoscute încă din antichitate, precum Capul Skandari sau Capul LacterAltitudinea maximă a insulei este de 847 metri și este situată în Muntele Dikaios. Clima este semi-tropicală, verile fiind lungi, însorite și sărace în precipitații, în timp ce, iernile sunt blânde. Temperatura medie pe timpul anotimpului rece se situează între 13-15 grade Celsius, iar în timpul verii ajunge până la 32 de grade Celsius. Sezonul estival începe în luna iunie, turiștii vizitând Kos până în luna septembrie și octombrie. 

Plajele Insulei Kos sunt unele dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei. Majoritatea acestor plaje sunt acoperite cu nisip fin. Sunt foarte bine dezvoltate din punct de vedere turistic, în preajma lor fiind amplasate restaurante, magazine și unități de cazare. Apa este cristalină, iar oriunde ai întoarce privirea vei descoperi peisaje pitorești. Printre cele mai apreciate și cunoscute plaje, amintim: Plaja Thermes, Plaja Agios Fokas, Plaja Agios Stefanos, Plaja Banana, Plaja Camel, Plaja Kardamena, Plaja Lagades, Plaja Lambi, Plaja Mastichari și Plaja Polemi

poza Sejur în Insula Kos - Alege să te relaxezi pe plaje fermecătoare

Printre atracțiile turistice ale insulei amintim în primul rând centrul istoric al orașului Kos. Intrarea în incinta orașului se face prin intermediul unei porți numite Kamara tou Forou. Aici puteți admira ruinele unui templu antic dedicat lui Hercule și un altul dedicat zeiței Atena. De asemenea, în oraș sunt prezente ruinele unor clădiri publice din perioada elenă și romană. Un alt obiectiv turistic al insulei este Sanctuarul lui Asclepios, situat la 4 kilometri de Kos. Aici, veți putea vizita ruinele unei foste școli de medicină foarte renumită în Grecia, dedicată lui Asclepios, zeul medicinei în mitologia greacă. În plus, din acest loc se poate admira întreg orașul și împrejurimile. Școala a funcționat  în secolul  al III-lea î. Hr., iar în prezent este o dovadă vie a istoriei medicinei. În apropierea portului este situat Castelul Cavalerilor – Neratzia este o clădire construită de cavalerii medievali, pe ruinele unui zid antic, și datează din secolul al XIV-lea. În prezent, castelul joacă rol de muzeu, găzduind o numeroasă colecție de sculpturi și inscripții din perioada elenă, romană, bizantină și creștină. În fața Castelului veți putea admira faimosul copac a lui Hipocrat, acesta are demensiuni uriașe, având un diametru de aproximativ 12 metri. Legenda spune ca a fost plantat de însuși Hipocrat, care obișnuia să predea la umbra lui.

poza Sejur în Insula Kos - Alege să te relaxezi pe plaje fermecătoare

Pe teritoriul insulei funcționează și un Muzeu Arheologic. Acesta a luat naștere în anul 1930, bazale sale fiind puse de italieni, care doreau ca să expună aici descoperirile arheologice făcute pe insulă, printre care : statuia lui Hipocrate, mozaicuri ce datează din secolul al III-lea și ceramică din epoca elenă și romană. Pe teritoriul insulei funcționează și un Muzeu de Folk Kos. Muzeul expune publicului obiecte utilizate în trecut de locuitorii insulei în viața cotidiană și în agricultură. Aici puteți admira unelte folosite la munca pământului, în creșterea animalelor, precum și tapițerii lucrate manual și diverse broderii. De asemenea, în Insula Kos puteți vizita și obiective turistice naturale. Unul dintre acestea este Peștera Melissani. Peștera este înconjurată de un peisaj spectaculos, fiind înconjurată de păduri verzi și stânci impunătoare. Conform mitologiei greci, Melissani era peștera nimfelor. Aceasta măsoară circa 100 de metri lungime, iar o treime din suprafața acesteia este ocupată de un lac. Frumusețea lacului cu apă cristalină atrage anual mii de turiști.

poza Sejur în Insula Kos - Alege să te relaxezi pe plaje fermecătoare

Insula Kos - o destinație de vacanță înțesată de localuri de noapte, unde distracția este pe primul loc

  Alături de Insula Rodos, Insula Kos este una dintre cele mai populare destinații din Arhipelagul Dodecanese, fiind frecventată de către turiștii tineri, în căutare de divertisment și viață de noapte. Deși în timpul zilei atmosfera este foarte liniștită, această destinație de vacanță fiind ideală pentru a petrece timp pe plajă, a întreprinde diverse excursii și vizite la muzee, seara însă vă puteți petrece timpul în tavernele și barurile cu muzică live, pub-urile și discotecile, în care se dansează până dimineața.

Citeste mai mult.

GrecoLand Club din Insula Kos - un spațiu special destinat copiilor

GrecoLand Club,  situat  în Insula Kos, este un loc ideal pentru copii. Aici, părinții își pot lăsa copii pentru a se putea bucura de ceva timp petrecut în cuplu sau cu activități incompatibile micuților. Acesta este un loc de joacă, amenajat ca un water park, unde cei mici se vor putea distra în cadrul zonelor de joacă indoor și outdoor.

Citeste mai mult.