Oferte Cazare - Litoral Kinira, Insula Thassos, Grecia ☀️ 2024

Cazare - Litoral Kinira 2024

   Kinira este un mic sat de vacanţă, de o frumusețe încântătoare, amplasat pe coasta de est a Insulei Thassos. În ciuda dimensiuni sale reduse, acesta reușește să cucerească inimile vizitatorilor săi, turiştii revenind adesea an de an în stațiune. Kinira este una dintre locațiile de vacanță ceva mai liniștite și se mândrește cu peisaje și priveliști fabuloase. Satul de vacanță se situează la circa 24 de kilometri de Limenas şi la aproximativ 8   kilometri distanţă de staţiunea Skala Potamias.


Citeste mai mult

Litoral Kinira 2024 face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Kinira sunt 3 hoteluri, din care un hotel de 4 stele, 2 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Kinira 2024

Filtreaza hotelurile din Kinira pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kinira pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Maranton Beach incepand cu 395.00 €
Plecare 1 Octombrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Blue Bay Beach incepand cu 281.00 €
Plecare 28 Martie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kinira, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Kinira - Alegeți o destinație de vacanță autentic grecească

    Satul Kinira datează din vremuri străvechi, bazele sale fiind puse de către fenicieni. De altfel, istoricul grec Herodot descria Kinira ca o zonă bogată în zăcăminte de aur și în lemn, aceste resurse naturale ducând la dezvolatarea așezării. Satul de vacanță Kinira este cunoscut și sub numele de „Loutra”, nume ce se traduce ca „baie”. Vizitatorii pot admira aici ruinele unei basilici creștine, dar și pe cele ale unor băi ce datează din perioada bizantină. În una dintre cele mai negre perioade a zonei, pirații au ucis numeroși locuitori ai satului. În amintirea acestei tragedii, o parte a satului Kinira a fost numită „măcel”.

     În imediata apropiere a stațiunii se află Insula Kiniriotiko, o fâșie de uscat de dimensiuni mici, acoperită de pini și care beneficiază de propriile plaje stâncoase. Insula este dificil de accesat, însă apele din jurul său oferă pescarilor una dintre zonele cele mai bogate în pește. În sat veți găsi toate facilitățile pentru a vă petrece o vacanță de neuitat. Aici funcționează taverne, pizzerii, un  supermarket și tot felul de magazine. De asemenea, veţi găsi multe oportunităţi de cazare. Printre hotelurile recomandate de către noi se situează: Hotel Maron Beach, Hotel Agorastos și Hotel Blue Bay. Localnicii vă vor întâmpina cu căldură, dând dovadă de o ospitalitate remarcabilă. Majoritatea turiștilor care aleg să-și petreacă sejurul în această stațiune sunt persoane aflate în căutarea unui mediu specific grecesc, care vor să petreacă o vacanță simplă și liniștită în mijlocul localnicilor.

   Stațiunea Kinira se mândrește cu două plaje lungi, una dintre ele fiind acoperită cu pietricele albe și nisip, iar cealaltă fiind în totalitate nisipoasă. Ce poate fi mai relaxant decât să faci o baie de soare în timp ce poți admira munții gri acoperiți cu păduri ce înconjoară stațiunea. Pe plaje va fi mereu mult spațiu liber, deoarece această stațiune nu este la fel de populară ca stațiunile cosmopolite ale Insulei Thassos.  Apele mării sunt curate și cristaline și nu sunt prea adânci, ceea ce le face potrivite și pentru înotătorii mai puțin experimentați sau pentru copii. Celor care vor să descopere și alte plaje le recomandăm să se îndrepte către Paradise Beach, o plajă ce își merită din plin numele, fiind înconjurată de niște peisaje spectaculoase, acoperită cu nisip fin și scăldată de apele turcoaz ale Mării Egee.

 

poza Kinira - Alegeți o destinație de vacanță autentic grecească