Oferte Cazare - Litoral Oia, Santorin, Grecia ☀️ 2023

Cazare - Litoral Oia 2023

      Oia , cunoscut în trecut ca Apano Meria, este un sat de pe cuprinsul Insulei Santorini. Măsurând puțin peste 19 kilometri pătrați, satul Oia a devenit cunoscut spre sfârșitul secolului al XIX-le și începutul secolului XX, datorită rolului jucat în comerțul din Mediterana de Est. În prezent, Oia este cel mai cunoscut sat al insulei, la acest aspect contribuind atmosfera liniștită și pitorească, dar și apusurile de soare celebre în întreaga  lume. Satul Oia vă va uimi cu arhitectura sa specială, așezarea păstrând încă unele locuințe ale căpitanilor de vase venețieni.    

Citeste mai mult

Litoral Oia 2023 face parte din regiunea Insula Santorini din Grecia.

In Oia sunt 136 hoteluri, din care 27 de hoteluri de 5 stele, 53 de hoteluri de 4 stele, 50 de hoteluri de 3 stele, 5 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.

Filtre Litoral Oia 2023

Filtreaza hotelurile din Oia pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Oia pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Abyss Suites - Adults Only incepand cu 10,368.00 €
Plecare 11 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Andronis Arcadia incepand cu 6,800.00 €
Plecare 14 August 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Andronis Boutique incepand cu 7,493.00 €
Plecare 21 August 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Andronis Boutique incepand cu 8,042.00 €
Plecare 11 Septembrie 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Andronis Luxury Suites incepand cu 7,866.00 €
Plecare 12 August 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Canaves Oia Epitome incepand cu 10,717.00 €
Plecare 14 August 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Canaves Oia Suites incepand cu 9,639.00 €
Plecare 2 August 2023, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Filotera Suites incepand cu 6,220.00 €
Plecare 14 August 2023, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Oia, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optați pentru un sejur în Oia și bucurați-vă de activități variate alături de persoana iubită

    Pe durata unei plimbări prin Oia veți putea vizita ruinele unui vechi castel venețian. Pe lângă vizitarea construcției, de aici veți putea admira priveliști minunate asupra vulcanului din Pania și Nea Kameni, a portului Ammoudi, de aici putând fi văzut întreg satul. De asemenea, puteți urmări cu privirea ambarcațiunile care navighează spre nord, înspre Istanbul sau Atena. În Oia veți avea suficiente de vizitat, vă recomandăm să nu ratați morile de vânt, Muzeul Maritim și Moara de Țesut, de unde puteți achiziționa materiale țesute și produse agricole conservate în mod tradițional.

    În ceea ce privește unitățile de cazare veți putea alege dintr-o gamă variată de hoteluri, unele dintre ele oferindu-vă priveliște minunate spre Marea Egee sau vulcan. De asemenea, puteți opta pentru hoteluri situate în apropierea plajei. Pe străduțele înguste veți descoperi numeroase magazine, cafenele, taverne și restaurante. Oia este o destinație de vacanță ideală pentru cuplurile de îndrăgostiți, atmosfera stațiunii fiind deosebit de romantică. În Oia vă puteți bucura de excursii romantice și tot felul de activități în doi, localitatea fiind potrivită chiar și pentru a vă petrece luna de miere. Neapărat trebuie să admirați apusurile de soare alături de jumătatea dumneavoastră, fiind cunoscut faptul că apusurile din Oia sunt pur și simplu spectaculoase. Pentru ca atmosfera să fie mai frumoasă puteți închiria o barcă, admirând astfel apusul de pe mare.

poza Optați pentru un sejur în Oia și bucurați-vă de activități variate alături de persoana iubită


    O altă activitate în doi poate fi reprezentată de o baie în apa Mării Mediterane. După o baie alături de persoana iubită într-un cadru mirific, puteți să vă bucurați de preparate delicioase pe bază de fructe de mare și pește. De asemenea, printre activitățile cele mai relaxante pe care le puteți practica în timpul sejurului în Oia se numără și drumețiile. Puteți parcurge traseul ce leagă Oia de Fira și vă puteți încânta privirile cu vederi mirifice asupra Insulei Santorini. Vă sfătuim să nu vă uitați aparatul foto, deoarece ai fi păcat să nu imortalizați aceste peisaje. 

poza Optați pentru un sejur în Oia și bucurați-vă de activități variate alături de persoana iubită