Oferte Cazare - Litoral Skala Potamias, Insula Thassos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Skala Potamias

Skala Potamias este o staţiune din Insula Thassos extrem de populară în rândul turiştilor de toate vârstele. Aceasta este situată la circa 14 kilometri de Limenas, capitala Insulei Thassos, și la 33 de kilometri de Skala Prinos. În trecut Skala Potamias era un simplu sat pescăresc, însă cu trecerea timpului acesta s-a transformat într-o destinație de vacanță extrem de atrăgătoare și cosmopolită. Accesul spre stațiune este extrem de facil, existând legături rutiere foarte bune, curse regulate de autobuze și posibilitatea de a închiria mașini cu care să ajungeți la destinație. În plus, în timpul verii veți avea la dispoziție numeroase taxiuri.

Citeste mai mult

Litoral Skala Potamias face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Skala Potamias sunt 43 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 5 hoteluri de 4 stele, 14 hoteluri de 3 stele, 23 de hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Alexandra Golden Boutique - Adults Only incepand cu 561.00 €
Plecare 23 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Aloe Hotel - Thassos incepand cu 515.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Lobelia Luxury Suites incepand cu 914.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ntinas Filoxenia incepand cu 511.00 €
Plecare 28 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ocean Beach incepand cu 440.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Achilion incepand cu 320.00 €
Plecare 31 Mai 2021, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Korina incepand cu 385.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mare Monte Small Boutique incepand cu 801.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun

Skala Potamias - bucurați-vă de una dintre cele mai apreciate plaje ale Insulei Thassos

        Mulți cetățeni greci dar și străini și-au construit aici case de vacanță cu o arhitectură deosebită și adesea îmbrăcate în piatră. În fiecare an se deschid tot mai multe magazine și restaurante, iar stațiunea oferă în prezent atracții și facilități și turiștilor care se hotărăsc să viziteze zona în extrasezon. Skala Potamias este o stațiune de vacanță recomandată, în special, familiilor cu copii, care se pot bucura aici de plaje întinse  acoperite cu nisip fin, o multitudine de taverne și unități de cazare pentru toate gusturile. Printre cele mai apreciate unităţi de cazare amintim: Hotel Alexandra Golden BoutiqueAloe Hotel – ThassosAriadni Hotel BungalowsHotel Lobelia Luxury SuitesHotel Ntinas FiloxeniaHotel Ocean BeachHotel AchilionHotel Esperides Luxury ApartmentsHotel Kladis Club HolidaysHotel KorinaHotel Mare Monte BoutiqueHotel NatassaHotel Nina Studios și altele.

     Plaja Stațiunii Skala Potamias este amplasată de-a lungul unui golf superb ce este la rândul său înconjurat de un lanț montan împădurit. Altitudinea maximă este de 1204 metri și se înregistrează în Muntele Ipsario. Stațiunea este renumită mai ales datorită plajei Golden Beach, una dintre cele mai frumoase plaje ale Insulei ThassosPartea de sud a plajei din Skala Potamias este cunoscută sub numele Chrissi Akti, care în traducere înseamnă Coasta de Aur. Numele acestei plaje nu a fost ales la întâmplare, plaja chiar având un aspect auriu, acest lucru este mai pregnant atunci când soarele strălucește cu putere. Per total întinderea de nisip măsoară circa 2,5 kilometri lungime. Acum câțiva ani în urmă Skala Potamias număra 2 plaje, între cele două fâșii de nisip existând niște dune de nisip și un curs de apă.  

    Plaja Golden este acoperită cu nisip fin și curat, lucru pentru care și este atât de apreciată în rândul familiilor. Aici copii se pot juca în voie și pot construi castele de nisip fără teama de a se răni. Aceasta nu este singura activitate de care se pot bucura micuții dumneavoastră, deoarece pe timpul verii, în port se amenajează un parc de distracții. Turiștii pot de asemenea efectua plimbări relaxante pe plajă sau se pot antrena în drumeții în care să descopere zonele limitrofe ale stațiunii. Dacă doriți să vă aventurați în drumeții mai lungi puteți închiria biciclete sau mașini. La 3 kilometri distanță de stațiune se află satul Potamia, vizitarea acestuia constituind o bună metodă de relaxare. Satul este amplasat într-o zonă de o frumusețe uimitoare, fiind înconjurat de păduri de castan și de pin.  De asemenea, puteți vizita Muzeul Polygnotos Vagis, înființat în onoarea celebrului artist grec Polygnotos Vagis. Vizitatorii pot admira 98 de sculpturi și 15 picturi realizate de către marele artist. Dacă vă place să vă treziți devreme puteți admira răsăritul pe plajă, iar o plimbare sub clar de lună pe nisipul fin este o activitate cât se poate de romantică. Datorită amplasării sale puteți avea acces extrem de ușor și la alte plaje de pe insulă și puteți vizita mai multe obiective turistice.