Oferte Cazare - Litoral Skala Rachoni, Insula Thassos, Grecia 2021

Cazare - Litoral Skala Rachoni

   

    Skala Rachoni este o stațiune situată pe coasta   nord-vestică a Insulei Thassos, la o distanță de circa 5 kilometri de stațiunea Skala Prinos și la aproape 13 kilometri de Limenas, capitala insulei.   Stațiunea este împrejumuită de livezi mari de măslini, fiind amplasat într-o zonă de câmpie. Acum ceva ani în urmă Skala Rachoni era folosit în special ca port de către locuitorii din satul Rachoni, dar și din Agios Georgios, însă orașul s-a dezvoltat mult în ultimii ani.

       


Citeste mai mult

Litoral Skala Rachoni face parte din regiunea Insula Thassos din Grecia.

In Skala Rachoni sunt 12 hoteluri, din care un hotel de 4 stele, 7 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sentido Thassos Imperial incepand cu 428.00 €
Plecare 1 Mai 2021, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Aegean Sun Apartments incepand cu 282.00 €
Plecare 10 Octombrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Akti Belvedere incepand cu 828.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Louloudis Boutique incepand cu 444.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rachoni Imperial incepand cu 350.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Rachoni Resort incepand cu 311.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Amarilia incepand cu 263.00 €
Plecare 21 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Filippos incepand cu 303.00 €
Plecare 23 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Coral incepand cu 320.00 €
Plecare 19 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun

Alegeți să petreceți o vacanță liniștită în Skala Rachoni

     Stațiunea se bucură de existența unor plaje lungi acoperite cu nisip. De altfel, acestea au fost principalul motiv pentru care Skala Rachoni s-a dezvoltat devenind o stațiune ce atrage an de an mii de turiști. Apa mării nu este adâncă și este destul de calmă, fiind recomandată și familiilor cu copii mici. În plus, este de o frumusețe și de o claritate unică. În zilele senine, de pe plajă puteți admira Grecia Continentală, iar seara puteți rămâne pe plajă pentru a admira miile de luminițe din Kavala. Plaja din Skala Rachoni nu este amenajată, fiind ceva mai puțin cunoscută de către turiști. Cu toate acestea, asta nu reprezintă un dezavantaj, turiștii putându-se bucura de o vacanță liniștită, departe de aglomerația întâlnită pe plajele de top din Grecia. Plaja este mărginită de o vegetație bogată, contrastul dintre albastrul mării și verdele pădurii fiind completat de frumusețea plajei nisipoase.

   Turiștii vor rămâne încântați și de preparatele culinare deosebite. Deoarece stațiunea dispune de un port propriu, localurile din zonă servesc preparate pregătite din cele mai proaspete ingrediente. De pe teritoriul stațiunii puteți închiria biciclete pentru a vizita împrejurimile, iar dacă optați să vă aventurați în excursii ceva mai îndepărtate vă recomandăm să optați pentru închirierea unui autovehicul.  Astfel, veți putea vizita celebra Mănăstire Sf. Arhanghel Mihail situată în imediata apropiere a stațiunii. Lăcașul de cult nu este un obiectiv turistic ce merită vizitat doar de persoanele însetate de spiritualitate, ci și cei ce apreciază peisajele frumoase pot vizita acest loc, el trecând drept una dintre cele mai frumoase locații ale Insulei Thassos. În apropiere de mănăstire veți descoperi și o peșteră cu apă sfințită, despre acest loc existând o legendă cât se poate de deosebită. 


    În stațiunea Skala Rachoni este amplasat cel mai mare supermarket de pe insulă, astfel încât nu trebuie să vă îngrijorați în privința produselor de strictă necesitate sau a celor necesare pentru plajă. De asemenea, turiștii pot alege din numeroase restaurante și taverne. Stațiunea mai dispune și de câteva cafenele, baruri și chiar și de o benzinărie. Vizitatorii vor putea alege dintr-o gamă variată de unități de cazare, printre recomandările noastre se situându-se: Hotel Amarilia Studios,  Hotel Aegean Sun Apartaments, Hotel Akti Belvedere, Hotel Louloudis,  Hotel Louloudis Boutique, Hotel Rachoni Imperial, Hotel Rachoni Resort, Hotel Filippos, Sunrise Beach Hotel -Thassos, Coral Hotel, Hotel Nefeli, Hotel Villa Natassa și Hotel Sunrise Beach.